Тестер напруги безконтактний 80-1000V AC (50-60Hz) FAJC0816


  • Тестер напруги безконтактний 80-1000V AC (50-60Hz) FAJC0816

Тестер напруги безконтактний 80-1000V AC (50-60Hz) FAJC0816

Код товару: FAJC0816
Назад
Тестер напруги безконтактний 80-1000V AC (50-60Hz) FAJC0816
Код товару: FAJC0816
Виробник: TOPTUL
  • 314 грн
  • 11.21 $